Een culinaire middag van genieten, kijken, proberen en vooral proeven op landgoed Het Hof.
De chefs van landgoed Het Hof zullen de mogelijkheden demonstreren van de veelzijdige Green Eggs op kookgebied maar ook niet onbelangrijk, een stukje handigheid en onderhoud zoals het aansteken, opstoken, terug-koelen, uitzetten en schoonmaken. Op kookgebied geldt de Green Egg als de Ferrari onder de BBQ’s en kan grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking etc. Van knapperig rozemarijnbrood tot gegrilde gamba’s, van mooi gegrild vlees tot zacht gegaarde vis, van pizza’s tot verfijnde desserts.
We gaan het allemaal laten zien en ondertussen geniet je van de resultaten: een 6-gangenmenu.
Je kunt je inschrijven voor deze middag via contact@wwoo.nl.
Datum: 17 januari 2015. Het programma loopt van 13.30 – 18.00 uur inclusief 6-gangen menu en een wijn/water arrangement. De prijs bedraagt € 65,00 p.p