Winter BBQ Workshop
Op zoek naar unieke gerechten om thuis te maken? Met deze heerlijke recepten zet je de lekkerste gerechten op tafel voor een heerlijke winter bbq.
9 december 2023
13.00 tot 16.00 uur
Roken, braden, stomen, bakken en grillen? Ga samen met onze chef Rick Jonker op zoek naar de mooiste bereidingstechnieken om het maximale uit je egg, kamado of bbq te halen.
- Je gaat aan de slag met verschillende recepten die je in de toekomst naar wens kan variëren
- Tijdens de winter bbq bereiden we chickenlolly’s, flammkuchen, BBQ burgers, stoofpotje van hert, gegrild buikspek met noten crumble, gegrillde gamba’s, dessert met nougat, chocolade en stoofpeer.
- Een waardevolle workshop, voor zowel de beginnende als ervaren buitenkook liefhebbers
- Advies inkoop & recepten
- De voorbereiding & juiste tools voor jouw bbq/ kamado/ Big Green Egg
- Leer verschillende bbq skills & techieken die je op verschillende recepten kan toepassen tijdens de workshop én in de toekomst
- Een unieke plek die inspireert en je alle mogelijkheden kan laten zien op het gebied van buiten koken onder alle weersomstandigheden
Vandaag ben jij de chef
Deze workshop wordt gegeven op het prachtige creatieve landgoed van WWOO & Piet-Jan van den Kommer. Op het terrein bevinden zich verschillende buitenkeuken set-ups en een Green Egg shop met alle green Egg accessoires die je wenst. Tevens is er volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, design, kunst en buiten koken
Voor de verschillende gerechten en bereidingen die we gaan proeven, hebben we geschikte wijnen en|of bieren geselecteerd. Het spreekt voor zich dat wij alleen wijnen & bieren serveren die echt voor kwaliteit staan.
In samenwerking met Cook Inc & Eet op locatie