BBQ-recepten
WWOO verandert je in een echte BBQ-grillmeester. Steek je BBQ aan en trek een fles wijn open; het is tijd om te genieten van onze BBQ-recepten en om de allerbeste amateur BBQ-kok te worden!
Samen met de beste koks creëren we de lekkerste werklunch of afterwork diner op het WWOO hoofdkantoor. We gebruiken producten uit onze eigen fruitboomgaard, moestuin of van lokale boeren. Wil je een gezonde lunch, een caveman style grill of een vegetarische BBQ-maaltijd bereiden? We delen graag onze heerlijke recepten met je. Vergeet ons niet te volgen op social media en bekijk onze kookworkshops buiten.
Bon appétit!
Coq au vin, of kip in rodewijnsaus, is een stoofpot die je natuurlijk maakt in je Big Green Egg.
Het ultieme Valentijnscadeau? Deze liefdevol gemaakte Valentijnstaart van de Big Green Egg, geïnspireerd op de wereldberoemde redvelvetcake.
Deze heerlijke appeltaart, die zowel appel in het beslag als bovenop de taart heeft, is een aanrader om op je BBQ te bakken.
Liefde gaat door de maag, zeker bij de heerlijke witte chocolade fondant. Laten we bakken!
Met Alkmaarse gerst smaakt de snoekbaars nog lekkerder. Snoekbaars van Ron Blaauw.
Ontdek de heerlijke lacinato boerenkoolsalade met spek van Ron Blaauw.
Fazant met zuurkool en laurierblaadjes van Ron Blaauw is een prijswinnende combinatie.
Heerlijk gekruid vlees op een stokje met een frisse Raita dip. Recept van Ron Blaauw.
Kip en krieltjes van Ron Blaauw; met zo'n eenvoudig recept kun je nooit fout gaan.
De lamsschouder is een ondergewaardeerd stuk vlees; het smaakt heerlijk als het gebakken is. Onze chef-kok Ron Blaauw serveert de lamsschouder met een tomatensalade, verse kruiden en Bosch & Dal-wijn.
Mamma Mia, dit is het pizzarecept om voor te sterven! BBQ Pizza van Ron Blaauw.
Dit eenvoudige en snelle recept van Ron Blaauw zal je zintuigen prikkelen met tongsmeltende kreeft.